Přijmout
Tato stránka využívá cookies za účelem zkvalitňování svých služeb. Setrváním na této stránce dáváte souhlas s jejich užitím. 
Bookmark and Share 
 

Řeknu vám tajemství…

KDYŽ JSEM BYL JEŠTĚ DÍTĚ, JEŠTĚ V RODNÉ ITÁLII, DÍVAL JSEM SE ČASTO MAMINCE POD RUCE A POZOROVAL, JAK SE PŘIPRAVUJE PRAVÁ PASTA DI CASA. NENÍ TO ŽÁDNÁ HRAČKA, TO VÁM POVÍM. NEJDŘÍV SI MUSÍTE OPATŘIT DOBRÁ DOMÁCÍ VEJCE, NEJLÍP OD NĚKOHO, KOHO ZNÁTE A O NĚMŽ VÍTE, ŽE SE O NĚ PEČLIVĚ STARÁ. POTŘEBUJETE PRVOTŘÍDNÍ SEMOLU A DOKONALE ČISTOU VODU. RAJČATA, KTERÁ JSOU TAK AKORÁT NA OMAK, KVALITNÍ OLIVOVÝ OLEJ, ČESNEK, DO KTERÉHO ŘÍZNETE A JEHO VŮNĚ JE CÍTIT AŽ NA KONEC BLOKU, CIBULI, KTERÁ VÁM VŽENE SLZY DO OČÍ, BYLINKY, CO PROVONÍ CELÝ DEN A MASO TAKOVÉ, ABY CHUTNALO I CÍSAŘI, O ČERSTVÉ ZELENINĚ ANI NEMLUVÍM. A KROMĚ TOHO MUSÍTE MÍT JEŠTĚ NĚCO.

VE VAŠEM TĚLE MUSÍ BUŠIT SRDCE, CO MILUJE JÍDLO A HLAVNĚ PASTU. SRDCE, PRO KTERÉ JE PASTA JEŠTĚ DŮLEŽITĚJŠÍ NEŽ VLASTNÍ SIGNORINA, DŮLEŽITĚJŠÍ NEŽ VESPA A SKORO TAK DŮLEŽITÁ JAKO A LIGA. SRDCE, KTERÉ MOJE MAMINKA OPRAVDU MĚLA.

Buon appetito!

 
cz | it | ru | en | | tisk